Wat zijn de openingstijden van de winkel?

Onze winkel in Bergen op Zoom is geopend van maandag t/m zaterdag. Op maandag t/m donderdag van 10:00 -17:00, op vrijdag van 10:00 – 21:00, op zaterdag van 10:00 -17:00 . Op zondag zijn we open bij evenementen en tijdens koopzondag. Onze webwinkel is natuurlijk altijd geopend.

Lees meer

Kan ik een artikel omruilen of terugsturen?

Je hebt het recht je bestelling te retourneren. Gratis retourneren mag binnen 30 dagen zonder opgave van reden. Het artikel dient dan wel in dezelfde staat te zijn. Voor nieuwe spellen en puzzels geldt dat ze in het cellofaan teruggestuurd moeten worden, zoals ze geleverd zijn.

Lees meer

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Al onze pakketten worden in Nederland bezorgd voor een vaste prijs van 6,25 door GLS of PostNL. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd bij het afrekenen. Bij een bestelling van € 75,- of meer binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten. Voor leveringen naar Belgie rekenen we een vast tarief van € 8,95. Soms is het niet mogelijk om producten gratis te verzenden, dit staat dan bij het product vermeld. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in de winkel Bergen op Zoom.

Lees meer
preloader