Wat zijn de openingstijden van de winkel?

Onze winkel in Bergen op Zoom is geopend van dinsdag t/m zondag. Op dinsdag t/m donderdag van 10:00 -17:30, op vrijdag van 10:00 – 21:00, op zaterdag van 10:00 -17:00 en op zondag van 13:00 – 17:00. Onze webwinkel is natuurlijk altijd geopend.

Lees meer

Kan ik een artikel omruilen of terugsturen?

Je hebt het recht je bestelling te retourneren. Gratis retourneren mag binnen 30 dagen zonder opgave van reden. Het artikel dient dan wel in dezelfde staat te zijn. Voor nieuwe spellen en puzzels geldt dat ze in het cellofaan teruggestuurd moeten worden, zoals ze geleverd zijn.

Lees meer

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt vooraf betalen door het volledige bedrag over te maken naar bankrekening van Bumblebeez Spellenwinkel, dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling binnen is. Ook kun je betalen met iDeal, dan wordt de bestelling gelijk verzonden.

Lees meer

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk op te sturen. In principe worden al onze artikelen binnen vijf werkdagen bezorgd door GLS of PostNL. U ontvangt van ons een tracking code zodra de bestelling opgehaald is door de koerier, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Lees meer

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Al onze pakketten worden bezorgd voor een vaste prijs van 6,25 door GLS of PostNL. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd bij het afrekenen. Bij een bestelling van € 50,- of meer binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in de winkel of bij ons afhaalpunt in Geertruidenberg.

Lees meer
preloader