De laatste reviews:

Spellen in de klas

Spellen in de klas? Regelmatig komen er leerkrachten in de winkel vragen naar leuke spellen voor in de klas. Wij helpen graag met het zoeken naar geschikte spelen voor de kinderen op jouw school.

 

Leren met spellen? Ook krijgen we vragen aan welke executieve functies wordt gewerkt met spellen. Wij komen niet uit het onderwijs, maar hebben daarvoor een oplossing gevonden. Jeroen Hollander – (oud-)leerkracht, speluitgever bij Pumpkin Games en trainer/adviseur bij PONTE expertisecentrum hoogbegaafdheid – gaat ons helpen om de beste spellen te selecteren, zodat we een goed advies kunnen geven voor jouw school.

 

Executieve functies en spellen? Na de zomervakantie gaan we avonden organiseren voor leerkrachten. Jeroen komt dan vertellen over de inzet van de spellen in de klas en wij laten daarbij passende spellen zien. Een winnende combinatie! (en we hebben nog meer plannen voor de toekomst)

 

Samen met Jeroen zijn we nu hard aan het werk om alles op poten te zetten. Meer info volgt!

Gerelateerde berichten

× Hoe kan ik je helpen?