Uncategorized

Bumblebeez speelt… Dr. Eureka

Dr Eureka is uitgegeven door White Goblin Games. Het spel is ontworpen door Roberto Fraga en Stephane Escapa. Dr Eureka is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar. Je bent er ongeveer 15 minuten mee bezig.

Dr Eureka is een leuk, grappig en vrolijk familiespel. Het spel is van stevige materialen gemaakt en ziet er mooi uit. Het is makkelijk te leren. Als je veel oefent, wordt je er steeds beter en sneller in. Het spel is ook uitermate geschikt voor kinderen. Ze hebben erg veel plezier met de gekleurde ballen, die natuurlijk overal rond vliegen. Wij geven dit spel dus een dikke voldoende!

“Het laboratorium staat op zijn kop! Dr Eureka heeft jullie hulp nodig om zijn experimenten uit te voeren. Jullie zijn de assistenten van Dr Eureka en moeten proberen om zo snel mogelijk de moleculen in de juiste volgorde in de reageerbuizen te krijgen. Dan wordt jij gekroond tot de beste en slimste wetenschapper.”

Het doel van het spel is om zo snel mogelijk de molecuulballen in de juiste volgorde in de buisjes te krijgen. Je mag hierbij de ballen niet aanraken en de ballen mogen niet uit de buisjes vallen. De speler die als eerste 5 opdrachtkaarten verzamelt, wint.

Iedere speler krijgt drie buisjes, met daarin elk 2 ballen, gesorteerd op kleur. Er wordt een opdrachtkaart omgedraaid. Nu is het aan jou om ervoor te zorgen dat de ballen in dezelfde volgorde in de buisjes komen, als op de opdrachtkaart aangegeven. Degene die als eerste klaar is, wint het kaartje.

Related posts

preloader